George Constanza-- ludo:-))

Započni novu temu   Odgovori na temu    icroat Forum Index -> Vicevi
Autor/ica Poruka
drazen

PostPostano: uto sij 12, 2010 6:54 pm    Naslov: George Constanza-- ludo:-)) Citiraj i odgovori

Najnepoštenija stvar u životu njegov je kraj. Mislim, život je težak. I oduzme ti dosta vremena. I što dobiješ na kraju? Smrt. To je, kao, neki bonus?!

Uvjeren sam da je životni ciklus okrenut naopačke. Smrt bi trebala biti na početku. Potom slijedi život u staračkom domu iz kojeg te izbace jer si bio prezdrav. Onda počneš raditi tako što prikupiš mirovinu i već prvi dan na poslu dobiješ zlatni sat. Potom radiš četrdeset godina, dok ne postaneš dovoljno mlad za uživanje u mirovini. Piješ puno alkohola, ideš s tuluma na tulum i polako se pripremaš za srednju školu. Onda slijedi osnovna škola, postaješ klinac, igraš se i nemaš nikakvih odgovornosti u životu. Potom si malo dijete, pa beba, vraćaš se unutra i devet mjeseci lebdiš dok te grije najluksuznije centralno grijanje, kupka, a hrana stiže kroz cjevčicu. I kraj dočekaš jednim fantastičnim orgazmom!!! Amen.
[Vrh]
Korisnički profil Pošalji privatnu poruku
Mirta

PostPostano: pet sij 15, 2010 11:31 pm    Naslov: Re: George Constanza-- ludo:-)) Citiraj i odgovori

drazen je napisao/la:
Najnepoštenija stvar u životu njegov je kraj. Mislim, život je težak. I oduzme ti dosta vremena. I što dobiješ na kraju? Smrt. To je, kao, neki bonus?!

Uvjeren sam da je životni ciklus okrenut naopačke. Smrt bi trebala biti na početku. Potom slijedi život u staračkom domu iz kojeg te izbace jer si bio prezdrav. Onda počneš raditi tako što prikupiš mirovinu i već prvi dan na poslu dobiješ zlatni sat. Potom radiš četrdeset godina, dok ne postaneš dovoljno mlad za uživanje u mirovini. Piješ puno alkohola, ideš s tuluma na tulum i polako se pripremaš za srednju školu. Onda slijedi osnovna škola, postaješ klinac, igraš se i nemaš nikakvih odgovornosti u životu. Potom si malo dijete, pa beba, vraćaš se unutra i devet mjeseci lebdiš dok te grije najluksuznije centralno grijanje, kupka, a hrana stiže kroz cjevčicu. I kraj dočekaš jednim fantastičnim orgazmom!!! Amen.

Slažem se s tvojim mišljenjem i samo dodajem još jedan: Amen!
[Vrh]
gratu

PostPostano: sri lip 09, 2010 12:41 pm    Naslov: Citiraj i odgovori

predobro:)) Prvo plačaš nekoj ženi godinama alimentaciju i onda je oženiš a i taj odnos završava sexom, pijani na plaži.... Žene kod zadnjeg sexa krvare i boli ih... Prvo ti je loše i povraćaš a nakon toga ideš pit s ekipom... stvarno je naopačke...
[Vrh]
Prethodni postovi:    Prethodna tema : Sljedeća tema  
Započni novu temu   Odgovori na temu    icroat Forum Index -> Vicevi Vremenska zona: GMT.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možeš otvarati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš glasovati u anketama.